Ποιοι Είμαστε

Η Εταιρία μας

 

            Η Art Gallery έντεχνον συνδέεται με την έννοια της νεοφυούς επιχειρηματικής δραστηριότητας. Αποτελεί χώρο πολιτισμού, φιλικό και ευχάριστο για επισκέπτες και ενδιαφερόμενους. 

            Η σύστασή της είναι επιμελημένη από τον Αλέξανδρο Κόντη, με γνώση και εμπειρία ετών. Αποτελεί ο ίδιος συνέχεια οικογενειακής παράδοσης δεύτερης γενιάς με κληρονομιά, συνέχεια και συνέπεια στην εικαστική τέχνη, με προτεραιότητα στην ζωγραφική αποτύπωση.  

            Σκοπός μας η παρουσίαση και προώθηση της πολλαπλότητας των εικαστικών απόψεων, με προτεραιότητα, όμως, σε επιλεγμένα αυθεντικά, πιστοποιημένα, ζωγραφικά έργα που χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα και καλλιτεχνική έμπνευση.

            Επιπλέον, στόχος μας αποτελεί η ανάδειξη, η προβολή, η προώθηση σύγχρονων, καταξιωμένων, αλλά και νέων, Ελλήνων ή ξένων δημιουργών, έτσι ώστε η ζωγραφική να αποτελεί πεδίο ενδιαφέροντος, ποιοτική στάση ζωής, αλλά και οικιακό στολίδι, μέρος ενός αισθητικού, πνευματικού και ψυχολογικού ταξιδιού.

            Η Art Gallery έντεχνον, παράλληλα, σας καλωσορίζει στην συλλογή με τις ενυπόγραφες συλλεκτικές μεταξοτυπίες Ελλήνων καλλιτεχνών και στις αναπαραγωγές ξένων καλλιτεχνών, με διάφορες τεχνικές επεξεργασίας, με πιο προσιτές τιμές. 

            Τα χαρακτικά, οι γκραβούρες, οι λιθογραφίες συμπληρώνουν τις συλλεκτικές και διακοσμητικές μας προτάσεις. 

            Η δραστηριότητα της Art Gallery έντεχνον επεκτείνεται στον μαγικό χώρο της χειροποίητης και καλλιτεχνικής κορνίζας και τα έργα μας αποτελούν συνώνυμο της ποιότητας και design. Από γενιά σε γενιά, με γνώση και μεράκι, συνεχίζουμε να παράγουμε, να πλαισιώνουμε, να στολίζουμε με κορνίζες έργα, συνδυάζοντας στο εργαστήριο μας την τέχνη με την τεχνική, το ειδικευμένο προσωπικό και τα σύγχρονα μηχανήματα υποστήριξης. 

            Το δειγματολόγιο μας στον τομέα της κορνίζας περιέχει πλούτο και μεγάλη ποικιλία σε ξύλα και χρώματα, με κλασσικές και μοντέρνες κορνίζες. Προτεραιότητά μας η ποιοτική ικανοποίηση του ενδιαφερόμενου, με λογικές τιμές, σε όλα τα επίπεδα της συνεργασίας. 

            Με έδρα το Ελληνικό-Αθήνα παρέχουμε άμεση, ποιοτική και υπεύθυνη εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η Art Gallery έντεχνον βασίζεται και υλοποιεί τα σχέδιά της επενδύοντας στον ανθρώπινο παράγοντα και στο συλλογικό αποτέλεσμα. Δύναμή μας το χαμόγελο και η συγκερασμένη ποιοτική επαγγελματική προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα. 

            Όραμά μας να υπηρετήσουμε την Τέχνη και να αποτελέσουμε τον ενδιάμεσο κρίκο επικοινωνίας, ανάμεσα σε καλλιτέχνες και ενδιαφερόμενους. Η ανάδειξη, η ενημέρωση, η συντήρηση και η διατήρηση της Εικαστικής δημιουργίας και παράδοσης είναι  υποχρέωση όλων μας, από όποιο μετερίζι και αν την υπηρετούμε. 

            Η Art Gallery έντεχνον θεωρεί απαραίτητη την συμμετοχή της σε ευαισθητοποιημένες κοινωνικά δραστηριότητες για τις οποίες διαχρονικά θα ενημερώνεστε μέσα από την ιστοσελίδα μας.

            Ευχαριστούμε για την προτίμηση και την υποστήριξή σας.

 

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τιτάνων 26, Ελληνικό, 16777

210 9901888

info@entexnon.com

Ωράριο Λειτουργίας

}

Δευτέρα – Παρασκευή

09:00 – 21:00

}

Σάββατο

09:00 – 15:00